Full servicepakket

 

Met het Full servicepakket hoef je je als werkgever niet druk te maken over personeelszaken. Staffable neemt je alle personeelszaken uit handen, terwijl je zelf de wettelijke en juridische werkgever van het personeel blijft.

 

Adviesgesprek aanvragen

Zelf volledig werkgever, zonder zorgen om personeelszaken

 

Gangbare kassa-, plan- en roosterprogramma’s kunnen aan ons online systeem worden gekoppeld. Via Staffable kan je worden aangesloten bij een gecertificeerde arbodienst en heb je de mogelijkheid om een voordelige Staffable ziekteverzuim verzekering af te sluiten. Staffable verwerkt alle ziek en betermeldingen en bij verzuim vindt er vanaf de eerste dag begeleiding plaats voor zolang dat nodig is; dit zorgt vaak voor een veel kortere ziekteperiode. Staffable bemiddelt bij arbeidsconflicten en er is een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Je kunt gebruik maken van juridische HR ondersteuning en een vaste relatiemanager staat altijd voor je klaar voor al je vragen, hulp en advies. Staffable begeleidt bij de onboarding van personeel en via een app kunnen de medewerkers verschillende relevante hospitality trainingen volgen.

staffable medewerker

Staffable’s ziekteverzuimverzekering

Als je kiest voor het Full- of Essential servicepakket van Staffable kan je gebruik maken van onze exclusieve collectieve ziekteverzuimverzekering in samenwerking met Velsink De Witte. Deze verzuimverzekering dekt de kosten wanneer je medewerkers ziek worden, met de mogelijkheid om ook werkgeverslasten mee te verzekeren. Dit beschermt je dus tegen financiële gevolgen van langdurige ziekte van medewerkers, waardoor je financiële stabiliteit behoudt en je kan blijven concentreren op het runnen van je zaak. Deze verzekering is uitsluitend beschikbaar voor onze relaties, tegen een premie die zo voordelig is dat ondernemers vrijwel altijd aanzienlijk besparen. 

 

Training & Ontwikkeling

Door je medewerkers veel mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling te bieden, zorg je niet alleen voor betere, maar ook voor gemotiveerde medewerkers. Daarom hebben we partnerships met verschillende bedrijven die hierin kunnen ondersteunen, zowel online als offline en van praktische vaardigheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Wat krijg je allemaal?

In onderstaande lijst staat met oranje vinkjes aangegeven wat onderdeel is van het Essential servicepakket. Staat er een grijs kruisje bij een onderdeel dat je toch graag in je pakket wil hebben? Kijk dan eens bij Payroll.

Minder tijd kwijt aan personeelszaken
Beter inzicht in personeelskosten
Volledige ontzorging op het gebied van salarisadministratie, waaronder personeelscontracten, urenverantwoording, salarisverwerking, loonstroken en jaaropgaven
Volledig online personeelsbeheersysteem die altijd voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen, CAO’s en regelgeving
Overal toegang via een mobiele app voor medewerkers en werkgevers
Afhandeling alle bijkomende zaken rondom verloning, zoals loonbeslagen
HR en juridische ondersteuning en advies
Aansluiting bij gecertificeerde arbodienst
Verwerking ziek en betermeldingen
Begeleiding verzuim van langer dan twee weken
Signalering bij frequent en langdurig verzuim
Signalering Wet Verbetering Poortwachter en Vangnet
Mogelijkheid om voordelige ziekteverzuim verzekering af te sluiten
Dedicated relatiemanager voor vragen en advies
Bemiddeling arbeidsconflicten
Op maat gemaakte documenten opstellen
Juridische toetsing van arbeidscontracten
t/m 10 pag
Onbeperkt telefonisch advies
Vertrouwenspersoon
Online mutatieformulieren
Attenties aan medewerkers
Rapportages
Korting op het uurtarief bij nacalculatie
40%
Importmogelijkheden van de meest gangbare planprogramma's
Gratis rooster- en inklokapp
Training dmv Wizzflix Academy
Op maat gemaakte onboardingstrajecten
Uitsluiting risico’s ziekte en arbeidsongeschiktheid
Mogelijkheid tot tussentijdse opzegging van werknemer