OVER ONS

Staffable Payroll is sinds 1994 expert op het gebied van payroll voor de hospitality branche. Wij zijn een landelijke aanbieder van gecertificeerde payroll services en andere personeelsdiensten voor de horeca. Onze uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en de branche weten wij moeiteloos te vertalen naar een passende HR-oplossing voor uw bedrijf. Samen met Staffable kunt u inspelen op uitdagingen die van invloed zijn op uw onderneming, waardoor er tijd overblijft voor wat echt belangrijk is: uw organisatie en uw medewerkers.

Staffable Payroll is onderdeel van Mise en Place, een totaalleverancier van personeelsdiensten voor de hospitality branche. Voor iedere personele uitdaging in de hospitality branche hebben wij een passende oplossing. Met onze gespecialiseerde labels kunnen wij altijd invulling geven aan uw project of event en bent u verzekerd van één vast contactpersoon die de branche en uw bedrijf door en door kent. 

Team Staffable

BETROUWBAARHEID

Staffable Payroll is aangesloten bij de branchevereniging voor uitzendondernemingen ABU en beschikt over NEN-4400-certificering. Daardoor mogen we ook het SNA-keurmerk voeren, dat halfjaarlijks wordt gecontroleerd. Zo weet u zeker dat wij te allen tijde aan onze verplichtingen voldoen.

Het SNA-keurmerk geeft u een aantal garanties. Zo kunt u er zeker van zijn dat wij onze salaris- en personeelsadministratie op orde hebben, op tijd alle loonheffingen afdragen en medewerkers gerechtigd zijn in Nederland te werken. Als een payrollbedrijf deze zaken niet op orde heeft, kunt ú te maken krijgen met de juridische gevolgen. Dat voorkomt u door in zee te gaan met een payroll professional als Staffable Payroll.

Keurmerken