​Payroll in de Groothandel

 

Staffable is dé specialist op het gebied van Payroll en HR services voor de groothandel. Wij begrijpen als geen ander de complexiteit van het managen van personeel binnen de groothandelssector. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om jou als groothandelaar volledig te ontzorgen op het gebied van personeelsadministratie. Lees verder om te ontdekken hoe payroll jouw groothandel naar een hoger niveau kan tillen.

Adviesgesprek aanvragen

Voordelen van payroll in de groothandel

De keuze voor payroll via Staffable brengt tal van voordelen met zich mee voor groothandelaren:

Flexibiliteit

Payroll faciliteert snelle aanpassingen in je personeelsbestand om te voldoen aan fluctuerende marktbehoeften.
flexibiliteit

Focus

Payroll ontlast je van administratieve en juridische taken, zodat je je kunt richten op het uitbreiden van je groothandel.

Kostenbesparing

Door efficiëntie in payroll beheer, kun je aanzienlijk besparen op de personeelskosten binnen je groothandel.
spaarvarken

Juridische Ontzorging

Payroll neemt juridische werkgeversrisico’s over, waardoor je veiliger en met minder zorgen kunt ondernemen.

Veelgestelde vragen over Payroll in de Groothandel

Wat zijn de voordelen van payroll voor mijn groothandel?

Payroll biedt diverse voordelen, waaronder kostenbesparing, flexibiliteit en juridische ontzorging. Hierdoor kun je je als groothandelaar volledig concentreren op de groei van je bedrijf.

Wat zijn de kosten van payroll voor mijn groothandel?

Staffable hanteert all-inclusive uurtarieven voor payrolldiensten, waardoor je volledige transparantie hebt over de kosten. Daarnaast bieden wij aanvullende servicepakketten op maat tegen vaste prijzen per maand.

Wat onderscheidt Staffable van andere payrollbedrijven?

Staffable onderscheidt zich door meer dan 20 jaar ervaring in de groothandelssector, deskundigheid op het gebied van payroll en HR, en een persoonlijke aanpak die gericht is op het succes van jouw groothandel.

Hoe werkt payroll in de groothandel precies?

Bij payroll neemt een payrollbedrijf de administratieve taken en juridische verplichtingen rondom jouw groothandelsmedewerkers over. Jij blijft de baas binnen jouw groothandel, terwijl het payrollbedrijf zorgt voor de personeelsadministratie.

Hoe kan payroll mijn groothandel helpen bij flexibele personeelsinzet?

Met payroll kun je eenvoudig inspelen op veranderingen in de vraag naar personeel, zonder vast te zitten aan langdurige contracten. Hierdoor behoud je maximale flexibiliteit in de groothandel.

Payroll

Je eigen afdeling personeelszaken
zonder HR zorgen

Het Payroll servicepakket van Staffable laat ondernemers personeelszaken uitbesteden, inclusief alle administratieve en juridische werkgeversverantwoordelijkheden. Medewerkers treden in dienst bij Staffable, wat ziekte- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s dekt, waardoor ondernemers risicovrij kunnen opereren.

Full servicepakket

Zelf volledig werkgever,
zonder zorgen om personeelszaken

Het Full servicepakket van Staffable ontzorgt werkgevers volledig op het gebied van personeelszaken, waarbij zij juridisch werkgever blijven. Staffable biedt alle noodzakelijke tools, ondersteuning en advies. Bovendien is er een optie om een voordelige ziekteverzuimverzekering via Staffable af te sluiten.

Essential servicepakket

Focus op de kern van je bedrijf
met de essentiële HR ondersteuning

Het Essential servicepakket is ideaal voor ondernemers die zich op de kern van hun bedrijf willen focussen en zich geen zorgen willen maken over de essentiële personeelszaken. Alle tools voor je personeelsadministratie staan voor je klaar. Je kunt gebruik maken van juridische HR ondersteuning en een voordelige Staffable ziekteverzuimverzekering.

Self servicepakket

Zelf de touwtjes in handen,
met het gemak van een online HR systeem

Het Self servicepakket biedt de mogelijkheid om zelf personeelszaken te beheren met Staffable’s online basisfaciliteiten. Gebruikers kunnen onafhankelijk arbeidscontracten, urenregistratie, loonadministratie, salarisstroken, en jaaropgaven regelen via ons actuele systeem dat aan de laatste wet- en regelgeving voldoet.