Training & Ontwikkeling

Tevreden medewerkers zijn meer betrokken, productiever en verzuimen minder. Het creëren van tevreden en betrokken medewerkers begint bij het bieden van trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Deze zijn onderdeel van Payroll en het Full servicepakket van Staffable. 

Leren via Wizzflix

Wizzflix is een gebruiksvriendelijk platform voor onboarding, e-learning, communicatie en engagement. De Wizzflix App is de persoonlijke e-buddy tijdens de loopbaan van een medewerker. Van preboarding tot exit. Hiermee maak je pas echt serieus werk van je employee journey en vergroot je het engagement en geluk van medewerkers. 

Wizzflix stroomlijnt het onboardingproces en zorgt ervoor dat een nieuwe medewerker zich snel thuis voelt binnen je organisatie. Met de app communiceer je eenvoudig met individuele of een groep medewerkers en kun je hen bijvoorbeeld een complimentje geven. Leren doen medewerkers op hún manier, via trainingsvideo’s, challenges en een toffe game. Ook kunnen ze masterclasses volgen en verschillende certificaten behalen.

Wizzflix App

Q-staff

Persoonlijke ontwikkeling

Een medewerker met de juiste vaardigheden en gastvrije houding is van absolute meerwaarde. Wat als jouw medewerkers dagelijks optimale gastvrijheid inzetten, in vaardigheden en gedrag? Hoe zou het voor jou zijn als binnen je bedrijf wordt gedacht vanuit leiderschap en ondernemerschap? Onze vaste partner op het gebied van ontwikkeling van medewerkers en leiderschap is Q-staff.

Je medewerkers ervaren de interactieve trainingen als energiek, leerzaam, leuk en doelgericht. Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen verwijzen we je graag naar q-staff.eu. Direct een afspraak maken? Vraag je contactpersoon bij Staffable naar de mogelijkheden.

WTOL-academy

Staffable Payroll heeft een partnerschap afgesloten met WTOL-academy waarbij medewerkers toegang krijgen tot diverse (online) opleidingen. WTOL-Academy is een SVH erkend opleider voor Wijn, Gastronomie en andere horeca-opleidingen.

Medewerkers van Staffable krijgen (tot) 15% korting op de opleidingen van WTOL-academy.