​Payroll in E-commerce

 

E-commerce is booming en de vraag naar flexibel personeel groeit mee. Staffable begrijpt dat het managen van personeel in een webwinkel om maatwerk vraagt. Het succes van jouw webwinkel staat of valt met de efficiëntie van je medewerkers. Met onze gespecialiseerde payroll- en HR-services nemen wij de werkgeversadministratie uit handen, zodat jij je kunt richten op de groei van je bedrijf. Ontdek hoe payroll voor e-commerce jou tijd en zorgen kan besparen.

Adviesgesprek aanvragen

Voordelen van payroll in E-commerce

Waarom kiezen voor payroll via Staffable voor je e-commerce bedrijf?

Flexibiliteit

Met payroll kun je snel inspelen op de veranderende vraag naar personeel bij piekmomenten en seizoensdrukte, zonder vast te zitten aan langlopende contracten.

flexibiliteit

Goede arbeidsvoorwaarden

Medewerkers behouden hun arbeidsvoorwaarden volgens de cao of jouw bedrijfsregeling.

Kostenbesparing

Onze all-inclusive tarieven en het uitbesteden van werkgeversadministratie zorgen ervoor dat je zonder verrassingen je personeelskosten beheerst.

spaarvarken

Juridische Ontzorging

Wij nemen het juridisch werkgeverschap over, inclusief premies, loonbelastingen, risico’s bij ziekte en personeelsadministratie.

Veelgestelde vragen over Payroll in de Groothandel

Wat houdt payroll voor e-commerce in?

Bij payroll draagt Staffable het juridisch werkgeverschap over, terwijl jij het personeel operationeel blijft aansturen. Wij regelen de salarisadministratie, premies, belastingen en betalen op tijd.

Wat onderscheidt Staffable van andere payrollbedrijven voor webwinkels?

Staffable onderscheidt zich door jarenlange ervaring in payroll en HR voor e-commerce bedrijven en een persoonlijke benadering die gericht is op jouw succes.

Is payroll een goed alternatief voor het aannemen van personeel op de loonlijst?

Ja, payroll geeft je de flexibiliteit om personeel aan te nemen zonder zelf verantwoordelijk te zijn voor administratieve taken of werkgeversrisico’s.

Wat zijn de kosten van payroll voor mijn webwinkel?

Onze all-inclusive tarieven worden berekend door het brutoloon van een medewerker te vermenigvuldigen met een opslagfactor. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de gewerkte uren, zonder verborgen kosten.

Hoe kan payroll mijn webwinkel helpen bij pieken en seizoensdrukte?

Met payroll kun je eenvoudig je personeelsbestand aanpassen aan de vraag zonder vast te zitten aan langlopende verplichtingen.

Payroll

Je eigen afdeling personeelszaken
zonder HR zorgen

Het Payroll servicepakket van Staffable laat ondernemers personeelszaken uitbesteden, inclusief alle administratieve en juridische werkgeversverantwoordelijkheden. Medewerkers treden in dienst bij Staffable, wat ziekte- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s dekt, waardoor ondernemers risicovrij kunnen opereren.

Full servicepakket

Zelf volledig werkgever,
zonder zorgen om personeelszaken

Het Full servicepakket van Staffable ontzorgt werkgevers volledig op het gebied van personeelszaken, waarbij zij juridisch werkgever blijven. Staffable biedt alle noodzakelijke tools, ondersteuning en advies. Bovendien is er een optie om een voordelige ziekteverzuimverzekering via Staffable af te sluiten.

Essential servicepakket

Focus op de kern van je bedrijf
met de essentiële HR ondersteuning

Het Essential servicepakket is ideaal voor ondernemers die zich op de kern van hun bedrijf willen focussen en zich geen zorgen willen maken over de essentiële personeelszaken. Alle tools voor je personeelsadministratie staan voor je klaar. Je kunt gebruik maken van juridische HR ondersteuning en een voordelige Staffable ziekteverzuimverzekering.

Self servicepakket

Zelf de touwtjes in handen,
met het gemak van een online HR systeem

Het Self servicepakket biedt de mogelijkheid om zelf personeelszaken te beheren met Staffable’s online basisfaciliteiten. Gebruikers kunnen onafhankelijk arbeidscontracten, urenregistratie, loonadministratie, salarisstroken, en jaaropgaven regelen via ons actuele systeem dat aan de laatste wet- en regelgeving voldoet.