​Payroll in de Detailhandel

 

In de snel veranderende wereld van de detailhandel is het vinden van de juiste balans tussen flexibiliteit in personeelsbeheer en het beheersen van operationele kosten essentieel. Payroll detailhandel door Staffable biedt precies dat: een manier om je retailonderneming te ontzorgen op het gebied van HR en payroll, terwijl je je concentreert op groei en het verbeteren van de klantbeleving. Met onze expertise en op maat gemaakte oplossingen zijn we de schakel tussen jouw behoefte aan flexibiliteit en de noodzaak van een gestroomlijnde personeelsadministratie.

 

Adviesgesprek aanvragen

Voordelen van payroll in de detailhandel

De keuze voor payroll via Staffable brengt tal van voordelen met zich mee voor retailers:

Flexibiliteit

Speel snel in op seizoensgebonden pieken en dalen zonder de last van administratieve verplichtingen.

flexibiliteit

Risicobeperking

Verminder werkgeversrisico’s zoals ziekteverzuim en arbeidsconflicten.

Kostencontrole

Krijg duidelijk inzicht in je personeelskosten door ons all-inclusive uurtarief, zonder onverwachte kosten.

spaarvarken

Tijdbesparing

Besteed minder tijd aan administratie en meer aan het managen en uitbreiden van je onderneming.

Veelgestelde vragen over Payroll in de Detailhandel

Wat houdt payroll voor de detailhandel precies in?

Bij payroll neemt Staffable het juridisch werkgeverschap van je personeel over, waardoor je kunt richten op de kernactiviteiten van jouw retailonderneming. Wij zorgen voor de personeelsadministratie, van salarisuitbetaling tot het afhandelen van arbeidsrechtelijke zaken

Neemt Staffable ook de werving en selectie van personeel over?

Je behoudt de controle over de werving en selectie, zodat je de kwaliteit en bedrijfscultuur kunt waarborgen. Staffable neemt de administratieve lasten over, van contractbeheer tot de salarisadministratie.

Kan ik payroll inzetten voor tijdelijke of seizoensgebonden krachten?

Ja, payroll is bijzonder geschikt voor het flexibel inzetten van tijdelijke of seizoensgebonden krachten in de detailhandel. Dit stelt je in staat om efficiënt te reageren op de fluctuerende vraag, zonder de administratieve complexiteit die hier normaal bij komt kijken.

Hoe kan payroll mijn detailhandel flexibeler maken?

Door payroll kunt u eenvoudig op- of afschalen afhankelijk van de bedrijfsbehoefte, zonder gebonden te zijn aan langdurige contractuele verplichtingen of de complexiteit van arbeidswetgeving.

Wat gebeurt er als een payroll-medewerker ziek wordt?

Staffable draagt het risico en de verantwoordelijkheid voor ziekteverzuim. Dit betekent dat wij de ziekmeldingen afhandelen en zorgen voor de doorbetaling van het salaris, terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken over de bijkomende administratieve en financiële lasten.

Payroll

Je eigen afdeling personeelszaken
zonder HR zorgen

Het Payroll servicepakket van Staffable laat ondernemers personeelszaken uitbesteden, inclusief alle administratieve en juridische werkgeversverantwoordelijkheden. Medewerkers treden in dienst bij Staffable, wat ziekte- en arbeidsongeschiktheidsrisico’s dekt, waardoor ondernemers risicovrij kunnen opereren.

Full servicepakket

Zelf volledig werkgever,
zonder zorgen om personeelszaken

Het Full servicepakket van Staffable ontzorgt werkgevers volledig op het gebied van personeelszaken, waarbij zij juridisch werkgever blijven. Staffable biedt alle noodzakelijke tools, ondersteuning en advies. Bovendien is er een optie om een voordelige ziekteverzuimverzekering via Staffable af te sluiten.

Essential servicepakket

Focus op de kern van je bedrijf
met de essentiële HR ondersteuning

Het Essential servicepakket is ideaal voor ondernemers die zich op de kern van hun bedrijf willen focussen en zich geen zorgen willen maken over de essentiële personeelszaken. Alle tools voor je personeelsadministratie staan voor je klaar. Je kunt gebruik maken van juridische HR ondersteuning en een voordelige Staffable ziekteverzuimverzekering.

Self servicepakket

Zelf de touwtjes in handen,
met het gemak van een online HR systeem

Het Self servicepakket biedt de mogelijkheid om zelf personeelszaken te beheren met Staffable’s online basisfaciliteiten. Gebruikers kunnen onafhankelijk arbeidscontracten, urenregistratie, loonadministratie, salarisstroken, en jaaropgaven regelen via ons actuele systeem dat aan de laatste wet- en regelgeving voldoet.