Onze services

Wil jij je volledig kunnen focussen op de kern van je bedrijf? Wil je minder tijd kwijt zijn aan personeelszaken? En wil je beter inzicht in personeelskosten? Als je een of meer vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, is Staffable zeker de partij voor jou.

 

Combineer payroll met één van onze aanvullende servicepakketten en creëer een complete HR oplossing voor zowel je flex als vaste medewerkers. Bij al deze aanvullende servicepakketten zijn je vaste medewerkers rechtstreeks bij jou in dienst. De pakketten zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van jouw bedrijf en ontzorgen je op het gebied van arbeidscontracten, urenverantwoording, salarisverwerking en meer. Alle personeelsgegevens, van zowel je flex als vaste medewerkers, zijn inzichtelijk in één systeem.

ADVIES

Twijfel je op dit moment over welk servicepakket, of welke combinatie daarvan, het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en wensen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want wij staan klaar om je persoonlijk advies te geven.

Bovendien hebben we een handige adviestool ontwikkeld waarmee je snel en eenvoudig kunt ontdekken welk servicepakket het meest geschikt is voor jou.
staffable medewerker

ONZE SERVICEPAKKETTEN

Payroll

Je eigen afdeling personeelszaken
zonder HR zorgen

Met het Payroll servicepakket besteed je alle personeelszaken uit aan Staffable. Wij nemen alle administratieve en juridische verantwoordelijkheden als werkgever over. Medewerkers komen bij ons in dienst, waardoor risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid afgedekt zijn. Ideaal voor ondernemers die volledig  zonder HR risico’s willen ondernemen.

Full servicepakket

Zelf volledig werkgever,
zonder zorgen om personeelszaken

Met het Full servicepakket hoef je je als werkgever niet druk te maken over personeelszaken. Staffable neemt je alle personeelszaken uit handen, terwijl je zelf de  juridische werkgever van het personeel blijft. Je krijgt alle tools, hulp en advies die je nodig hebt. Ook heb je de mogelijkheid om een voordelige Staffable ziekteverzuimverzekering af te sluiten.

Essential servicepakket

Focus op de kern van je bedrijf
met de essentiële HR ondersteuning

Het Essential servicepakket is ideaal voor ondernemers die zich op de kern van hun bedrijf willen focussen en zich geen zorgen willen maken over de essentiële personeelszaken. Alle tools voor je personeelsadministratie staan voor je klaar. Je kunt gebruik maken van juridische HR ondersteuning en een voordelige Staffable ziekteverzuimverzekering.

Self servicepakket

Zelf de touwtjes in handen,
met het gemak van een online HR systeem

Met het Self servicepakket doe je alles zelf, met behulp van de online basisfaciliteiten van Staffable. Arbeidscontracten, urenverantwoording, salarisadministratie, salarisstroken, jaaropgaven en meer kunnen zelfstandig worden geregeld in ons personeelssysteem. Het systeem is altijd up-to-date en voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen en regelgeving.

Payroll
Full
Essential
Self
Minder tijd kwijt aan personeelszaken
Beter inzicht in personeelskosten
Alle benodigde personeelsdocumenten
Mobiele app voor medewerkers en werkgevers
Afhandeling bijkomende zaken rondom verloning, zoals loonbeslagen
HR en juridische ondersteuning en advies
Mogelijkheid tot aansluiting bij gecertificeerde arbodienst
Signalering Wet Verbetering Poortwachter en Vangnet
n.v.t.
Mogelijkheid om voordelige ziekteverzuimverzekering af te sluiten
Vertrouwenspersoon
Afhandelen van langdurig ziekteverzuim
Dedicated relatiemanager voor vragen en advies
Bemiddeling arbeidsconflicten
Gratis rooster- en inklokapp
Uitsluiting risico’s ziekte en arbeidsongeschiktheid
Mogelijkheid tot tussentijdse opzegging van werknemer