Voor Payroll medewerkers

Als medewerker van Staffable Payroll werk je ‘gewoon’ voor je opdrachtgever, maar sta je bij ons op de loonlijst. Je krijgt dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers met een vast dienstverband en ontvangt je salaris van ons.

Wij zijn geen uitzendbureau voor (tijdelijk) werk. Jij bent dus ook geen uitzendkracht en wordt niet uitgezonden naar verschillende bedrijven. Bij ons werk je ook tegen aantrekkelijkere voorwaarden dan bij een uitzendbureau. Je kunt erop rekenen dat wij elke dag opstaan om ons best te doen voor jou.

Vragen? Neem contact op

WAT IS PAYROLL?

Payroll houdt in dat wij de complete personeels- en salarisadministratie verzorgen voor het bedrijf waar je werkt. Daardoor zijn wij op papier jouw werkgever. Dat betekent ook dat je jouw salaris en loonstrook van ons ontvangt. En als je ziek bent, verzorgen wij het plan van aanpak voor herstel en re-integratie. Je kunt ons zien als jouw ‘eigen’ afdeling personeelszaken, waar je terecht kunt met al je vragen.

We zijn geen uitzendbureau. Je werkt op één plek. Hoeveel uren en wanneer je werkt, je salaris en vrije dagen bepaal je allemaal samen met je leidinggevende. Bij hem kun je ook ‘gewoon’ terecht voor alle andere zaken die met je dagelijks werk te maken hebben. Al je vragen over je dienstverband kun je aan ons stellen.

staffable medewerker

Wie is Staffable?

Staffable Payroll doet de personeels- en salarisadministratie voor het bedrijf waarvoor je werkt. Dat doen we al meer dan 20 jaar voor heel veel bedrijven, vooral in de gastvrijheidssector. Van horeca tot concertgebouwen, poppodia, theaters, evenementen en retailers. De bedrijven waarvoor wij werken, houden meer tijd over voor hun medewerkers. Voor jou dus. En jij weet zeker dat alles goed is geregeld. Van je arbeidsovereenkomst, uitbetaling, pensioen en verzekeringen tot loondoorbetaling bij ziekte. Relaxed, toch?

Voordelen voor jou

Payrolling heeft tal van voordelen. Wij doen daar graag nog een schepje bovenop.

Tijdige salarisuitbetaling

Je salaris staat natuurlijk op tijd op je rekening en je ontvangt geen cent te weinig.

hart

Loondoorbetaling bij ziekte

Ziek? Dan betalen wij je salaris door en zorgen we ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

Passende arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen ervoor dat jij de juiste arbeidsvoorwaarden ontvangt, passend bij jouw cao, functie en opdrachtgever.

Snel antwoord op je vraag

Binnen één (werk)dag antwoord op al je vragen. Ook de lastige.

Staffable App

In onze mobiele app vind je onder meer je loonstroken, uitbetalingen, gewerkte uren en antwoord op de meest gestelde vragen.
spaarvarken

Extra's

Kortingen op verzekeringen en dagjes uit, een bonusprogramma, gratis (online) trainingen en hulp bij het vinden van nieuw werk.