Medewerkers

Je werkt of gaat werken voor een bedrijf dat gebruikmaakt van de payrollservices van Staffable Payroll. Dat betekent dat de eigenaar van het bedrijf waarvoor je werkt heeft besloten allerlei zaken op het gebied van personeel aan ons uit te besteden, zoals de salarisadministratie. Zo houdt hij meer tijd over voor het runnen van zijn zaak én voor jou.

Wat betekent payrolling voor jou?

Als payrollbedrijf zijn wij op papier jouw werkgever. Dat betekent onder andere dat je van ons je salaris, loonstrook en jaaropgaaf krijgt. Ook als je ziek bent en verzuimt heb je met ons te maken. In de dagelijkse praktijk merk je verder weinig van payrolling. Er verandert niets aan de hoogte van je loon en je leidinggevende blijft je eerste aanspreekpunt op de werkvloer.

Voordelen payrolling

Staffable Payroll biedt jou als medewerkers diverse voordelen. Zo kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er zeker van zijn dat je op tijd krijgt betaald. Ook krijg je toegang tot Staffweb. Hier kun je niet alleen je salarisstrook en jaaropgaaf vinden, maar ook bijvoorbeeld doorgeven wanneer je kunt werken en je werkrooster inzien. Ook het met de hand invullen van werkbriefjes behoort tot de verleden tijd, want in- en uitklokken gaat bij ons volledig digitaal.

Staffable App

Met onderstaande link is het mogelijk om de app te downloaden waarmee je via je smartphone inzicht krijgt in al je betalingen, persoonlijke gegevens etc. Hiermee kun je ook je beschikbaarheid doorgeven (mocht dit van toepassing zijn).

 

Staffable app