MEDEWERKERS

Je werkt of gaat werken voor een bedrijf dat gebruikmaakt van de payrollservices van Staffable Payroll. Dat betekent dat de eigenaar van het bedrijf waarvoor je werkt heeft besloten allerlei zaken op het gebied van personeel aan ons uit te besteden, zoals de salarisadministratie. Zo houdt hij meer tijd over voor het runnen van zijn zaak én voor jou.

Staffable is als payrollbedrijf op papier jouw werkgever. Wij verzorgen de personeelszaken voor de onderneming waar je werkt vanaf het moment dat je aan de slag gaat. Zo zorgen wij ervoor dat je op tijd uitbetaald wordt en ontvang je je loonstrook en jaaropgaaf via ons. Ook bij ziekte of ander soort verzuim heb je contact met ons. In de dagelijkse praktijk merk je verder weinig van payrolling. Er verandert niets aan de hoogte van je loon en je leidinggevende blijft je eerste aanspreekpunt op de werkvloer.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR JOU?

 • Een duidelijk arbeidscontract
  Je ontvangt via ons je contract volgens de afspraken die je samen met de opdrachtgever hebt afgesproken.
 • Goede arbeidsvoorwaarden en extra´s
  Bij ons kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij jou extra´s zoals korting op verzekeringen, dagjes uit en producten via ons Bonus Extra Program.
 • Op tijd je salaris ontvangen
  Je kunt er zeker van zijn dat je salaris op tijd en correct betaald wordt.
 • Goede begeleiding bij ziekte
  Natuurlijk hopen wij dat dit niet nodig is. Maar mocht je ziek worden, dan begeleiden wij jou zodat je tijdig weer aan de slag kunt.
 • Snel en deskundige hulp
  Ons team zit klaar om jouw vragen binnen één werkdag te beantwoorden.
 • Staffable app
  Via onze eigen app heb je 24/7 toegang tot persoonlijke informatie en salarisstroken. Daarnaast kun je via de app je rooster inzien, je beschikbaarheid doorgeven en inklokken voor je dienst.