Een collectieve verzekering voor iedereen!

Dus ook voor medewerkers van Staffable.

Ook voor 2019 heeft Staffable weer mooie afspraken kunnen maken met VGZ. Zo profiteer je van vergoedingen op fysiotherapie, een persoonlijk behandeltraject bij rugklachten en een mindfulness training om te zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Maar VGZ biedt nog meer….

Korting
Naast ruime vergoedingen krijg je bij VGZ korting op je premie (dat geldt ook voor eventuele gezinsleden!).  Via Staffable (collectiviteit 18231) heb je bij VGZ recht op de volgende kortingen:

  • 10% op de basisverzekering;
  • 20% op de aanvullende verzekeringen;
  • 10% op de jong uitgebreid verzekering;
  • 10% op de tandartsverzekeringen;

 
Stel zelf je zorgpakket samen
Met een collectieve zorgverzekering bij VGZ maak je zelf jouw keuzes. Zo bepaal je je aanvullende pakket of de hoogte van je eigen risico. Hierbij kun je gebruik maken van de VGZ keuzehulp   www.vgz.nl/staffable om de hoogte van jouw premie te bepalen.

 
Meld je op tijd aan
Wil je ook profiteren van de voordelen van de collectieve zorgverzekering van VGZ? Meld je dan uiterlijk 31 januari aan op  www.vgz.nl/staffable Vergeet hierbij niet je huidige zorgverzekering op te zeggen vóór 31 december 2018! Ben je al verzekerd bij VGZ? Dan kan je alsnog deelnemen aan de collectiviteit van Staffable en gebruik maken van de kortingen.

Sluit je voor 31 december 2018 een VGZ Collectieve zorgverzekering af, dan regelt VGZ de opzegging van jouw huidige zorgverzekering. Wel zo makkelijk.

Voor meer informatie over de voordelen neem een kijkje op www.vgz.nl/staffable