ROOSTEREN EN INKLOKKEN

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van een uniek gekoppeld rooster- en urenregistratiesysteem. Het maken van werkroosters was nog nooit zo eenvoudig en de urenregistratie verloopt grotendeels geautomatiseerd.

Staffable heeft de afgelopen jaren in samenwerking met diverse hospitality ondernemingen een systeem ontwikkeld dat het inrichten van personeelsplanningen zeer eenvoudig maakt.

PERSONEELSPLANNING

Met ons roosterprogramma Staffweb kunnen medewerkers hun beschikbaarheid online doorgeven.

Zo ziet u razendsnel wie beschikbaar is en kunt u eenvoudig uw personeelsplanning invullen. Door middel van onze app kunnen medewerkers het rooster te allen tijde opzoeken. Omdat u een vast tarief per gewerkt uur betaalt, heeft u van tevoren een glashelder inzicht in uw personeelskosten en kunt u uw planning afstemmen op de voorziene omzet.

URENREGISTRATIE

Dankzij ons urenregistratiesysteem Inklokken.nl krijgt u in een oogwenk inzicht in wie wanneer heeft gewerkt en hoelang. Tevens kunt u direct zien of de gewerkte uren overeenkomen met de geplande uren. Uw medewerkers klokken in en uit met een persoonlijke inlogcode, waardoor de gewerkte uren automatisch worden geregistreerd. U hoeft de uren alleen nog maar te controleren en aan ons door te geven.

Wij hebben een samenwerking met de Booq Personeelsplanner, Dyflexis Personeelsplanner, Nostradamus en Poolmanager, waardoor u uw uren in één druk op de knop kunt toevoegen aan ons systeem.

MANAGEMENTINFORMATIE

Staffweb en Inklokken.nl verschaffen u waardevolle managementinformatie. Met één druk op de knop krijgt u een overzicht van gewerkte uren per kostenplaats, vestiging, medewerker of periode. Op basis van deze informatie kunt u (bij)sturen en uw personeel in de toekomst zo kostenefficiënt mogelijk inzetten.