STAFFABLE PAYROLL,
DÉ HOSPITALITY PAYROLLER

Je eigen afdeling personeelszaken: zo kun je Staffable Payroll gerust zien. Je voert zelf de regie over de werving en selectie, planning en het aansturen van je personeel op de werkvloer. Wij doen de rest.

 

Als je kiest voor Staffable Payroll, kies je voor gemak en vrijheid. Je personeel is uitsluitend werkzaam voor jou, maar staat bij ons op de loonlijst. Alle werkgeversverplichtingen en -risico’s zijn voor ons. Van salarisbetaling en loondoorbetaling bij ziekte tot hulp bij geschillen ontslag. Dat alles tegen een vast uurtarief. Zo heb je nergens omkijken naar, terwijl je precies weet waar je aan toe bent.

WAT IS PAYROLL?

Staffable Payroll neemt al je wettelijke werkgeversverplichtingen van je over. Je personeel werkt exclusief voor jou, maar komt op papier bij ons in dienst. Hiervoor betaal je een vast uurtarief, gebaseerd op het (bruto)loon van je medewerkers. Dat is wel zo helder.

De zuivere payroller

Staffable Payroll is een échte payrollorganisatie. Geen uitzendbureau. Wij voorzien je niet van tijdelijk personeel. Jij brengt jouw medewerkers bij ons onder, waardoor wij juridisch en administratief werkgever worden. Zo hoef jij je alleen nog maar bezig te houden praktische zaken, zoals het maken van werkroosters en aansturen van je personeel.

Goed werkgeverschap

Eigen personeel brengt een boel verantwoordelijkheden, verplichtingen en risico’s met zich mee waar jij je als ondernemer liever niet mee bezighoudt. Waarom zou je je werkgeverschap niet uitbesteden? Dan weet je zeker dat alles goed geregeld is. Voor jou en je medewerkers. Van arbeidsovereenkomst, salarisbetaling, sociale premies en pensioen tot loondoorbetaling bij verzuim.

Payrolling: iets voor jou?

Wil jij minder tijd kwijt zijn aan personeelszaken, maar er wel zeker van zijn dat alles goed geregeld is? Beter inzicht krijgen in je personeelskosten? Risico’s bij ziekte of arbeidsongeschiktheid afdekken? Een vast aanspreekpunt hebben voor al je personeelszaken?

Als je een of meer vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, is payrolling zeker iets voor jou.

Volledige ontzorging

Als je kiest voor payrolling, nemen wij alle verantwoordelijkheden die jij als werkgever hebt van je over over. Je medewerkers komen bij ons in dienst. Alle administratieve en juridische zaken rondom personeel zijn voor ons.

Één contactpersoon voor al je vragen

Bij ons krijg je je eigen dedicated relatiemanager. Dat is je vaste aanspreekpunt voor al je vragen. Ook kun je bij hem terecht voor advies en hulp op het gebied van personeelszaken.

Wat levert payrolling mij op?

Payrolling heeft tal van voordelen. Wij doen daar graag nog een schepje bovenop.

Tijdsbesparing

Geen omkijken naar je personeelszaken, dus meer tijd over om te ondernemen.

Gemoedsrust

De zekerheid dat al je personeelszaken goed geregeld zijn en je werkgeversrisico’s zijn afgedekt.

flexibiliteit

Flexibiliteit

Maximale personele flexibiliteit doordat je geen medewerkers op de loonlijst hebt.

inzicht

Inzicht

Een glashelder inzicht in je personeelskosten door een vast uurtarief en maandelijkse facturatie.

Advies en begeleiding

Advies en begeleiding op het gebied van personeelszaken, zoals werving en selectie, zijn inbegrepen.

spaarvarken

Extra's

Gratis tool voor het maken van roosters en urenregistratie, toegang tot ons netwerk en meer.

Wat kost het?

Wij hanteren een all-inclusive uurtarief voor onze payrolldiensten. Je personeelskosten houden dus gelijke tred met de gewerkte uren binnen je onderneming. Geen vaste kosten of verrassingen achteraf. Werkt een medewerker niet, bijvoorbeeld door verzuim? Dan betaal je niets.

We nemen het brutoloon van je medewerker en vermenigvuldigen dat met een (opslag)factor. De uitkomst is jouw uurtarief. Simpel, toch? Doordat we onze bedrijfsvoering zeer efficiënt hebben ingericht en veel processen hebben geautomatiseerd, kunnen we werken tegen een zeer concurrerend tarief.

In onze factor zit het volgende inbegrepen:

  • Vakantiegeld
  • Vakantiedagen
  • Sociale lasten
  • Pensioen
  • Arbo-dienstverlening
  • Verzuimrisico
  • Contractbeheer
  • Salarisadministratie
  • Inklokapp voor urenregistratie
  • Roostermodule

Wie is Staffable?

Staffable Payroll is dé pure payrollspecialist voor de gastvrijheidssector. Dat al sinds 2004. Gastvrijheid zit in ons DNA. Iedereen bij ons heeft een achtergrond in de horeca of flexbranche. We weten dus precies wat er speelt in jouw sector en voor welke uitdagingen jij op personeel gebied staat.

deskundig

Deskundig

Met ruim 15 jaar ervaring zijn we een echte specialist in payrolling in de hospitalitybranche. We zijn niet alleen deskundig op het gebied van payrolling, maar weten ook precies wat er speelt in jouw dagelijkse praktijk.

hart

Betrokken en betrouwbaar

Jij kunt erop rekenen dat op personeel gebied alles tot in de puntjes is geregeld. En als betrokken werkgever bieden we je medewerkers de beste zorg.

Staffable team

referenties

Waarom zou je ons op ons woord geloven? Kijk liever naar wat onze opdrachtgevers te zeggen hebben over hun partnerschap met Staffable Payroll.

“Wij werken nu ongeveer 8 jaar naar volle tevredenheid samen met Staffable. Stabiele partij, goede afspraken en een prettig CMS voor onze medewerkers en ook zeker voor ons. Wij willen focussen op ons core product en dat is verse biologische friet. Voor alle overige zaken zoeken wij specialisten die excelleren in hun vakgebied. Heel prettig dat wij één contactpersoon hebben die zaken voor ons oppakt en ook oplost. Ik zou op dit moment niet weten welke payroll organisatie beter bij ons zou passen. Mij spreekt een „geen woorden maar daden” mentaliteit aan en dat ervaar ik bij Staffable. Kortom: ik ben een ambassadeur!”
N. Tijthoff

Pomms'

“Een hele goede partner in de zin dat wat zij doen, is het uit handen nemen van de zorgen omtrent administratie en het personeel. Onze zaak is sterk groeiende, wij hebben twee zaken met 100 tot 180 mensen. Daar ligt voor ons het wezenlijke verschil, wij kunnen nu aanwezig zijn op de vloer. Wij hebben jarenlang zelf de administratie gedaan en wij merkten dat het personeel en onze gasten onze volle aandacht verdiend. Onze zaak verdiend het om een eigenaar te hebben die hart en ziel in de zaak stopt. Wij zijn een seizoensbedrijf. Dat maakt het voor ons fijn werken met Staffable omdat wij flexibel kunnen omgaan met alle medewerkers in de zomer en daar weinig commitment naartoe hebben. Op deze manier kunnen wij onze zaak gezond houden.”
Michiel van den Berg

Bries Noordwijk

“Je gaat een zaak beginnen en dan moet je over een aantal zaken nadenken, financiering en personeel onder andere. Bij het puntje personeel kwam Staffable om de hoek kijken. Staffable heeft mij in het begin heel goed geholpen bij het opstarten doormiddel van het geven van advies en het letten op de kleine zaken. Al ons personeel is in dienst van Staffable. Dat heeft bij ons veel zorgen uit handen genomen. Je hoeft je geen zorgen te maken als je personeel ziek is, geen verzekeringen af te sluiten voor je ambulanten. Dat zorgt ervoor dat ik mij kan focussen op mijn corebusiness namelijk, het bourgondisch laten genieten van mijn gasten in de bistro.”

Bram Hoorn

Bistro InPetto

“Sinds de opening van Pesca in 2016 werken wij samen met Staffable, een erg fijne en persoonlijke samenwerking waarbij Staffable ons perfect kan ontzorgen. De lijnen zijn kort, onze zaak is 7 dagen in de week open en ook buiten 9-5 uur kan ik iedereen bereiken. Staffable denkt met de ondernemers mee ipv de gebaande paden te bewandelen. Dat noem ik een partner. Een partner met een toekomstvisie en onze visie als bedrijf snapt: je mensen zijn je grootste asset van je bedrijf. Daarin moet je blijven investeren en daarom werken wij met Staffable!”
Jos de Jong

Eigenaar, Pesca Groep

”Je geeft behoorlijk wat werk uit handen dmv payroll. We hebben nooit anders gedaan en ik zou ook nooit anders willen. Als er problemen zijn met medewerkers hoef ik maar te bellen en wordt het opgelost. Staffable/Mise en Place is een groot bedrijf maar eigenlijk ook klein. De lijnen zijn heel kort. De mix met Mise en Place is ideaal.”
Sjoerd Bannier & Jan Joost de Jong

De Gaper Eindhoven