PAYROLLING

Payrolling is enorm populair. Niet vreemd, want werken met payroll biedt horecaondernemers als u alleen maar voordelen. Staffable Payroll is sinds 1994 expert op het gebied van payroll voor de hospitality branche. Onze uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en de branche weten wij moeiteloos te vertalen naar een passende HR-oplossing voor uw bedrijf.

Wat is payrolling?
Als payroll aanbieder wordt Staffable Payroll juridisch gezien werkgever van uw medewerkers. Daarmee nemen wij alle bijbehorende risico´s voor onze rekening, zoals de werkgeversrisico’s rondom ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslag. Verder nemen wij u de complete personeelsadministratie uit handen. Wij verzorgen de contracten, loonbetaling, werkgeversafdrachten, werknemersverzekeringen enzovoorts. Tevens voldoen wij aan de verplichtingen vanuit CAO of wetgeving.

Payrolling

PAYROLLING IN DE PRAKTIJK

Op de werkvloer verandert er voor u en voor uw medewerkers weinig. Doordat u bijna geen omkijken meer heeft naar uw personeelsadministratie, blijft er meer tijd over voor uw medewerkers. U bepaalt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact.

Op die manier behoudt u de binding met uw medewerkers. Daarnaast kunnen medewerkers ervan uit gaan dat voor hen alles goed geregeld is, wat zorgt voor een verhoogde betrokkenheid. Kortom, payrolling biedt u de zekerheid van personeel, maar niet de zorgen!

VOOR WIE IS PAYROLLING INTERESSANT?

Payrolling is vanwege de diverse voordelen in principe interessant voor iedereen in de horeca die met personeel werkt of wil gaan werken.

In het bijzonder voor ondernemers die weinig tot geen ervaring hebben met personeel, (meer) flexibel personeel willen gaan inzetten en graag beter inzicht in hun personeelskosten willen.

DE VOORDELEN VAN PAYROLLING

Met payrolling verlegt u niet alleen de arbeidsrechtelijke risico’s, maar ook de administratieve lasten. Zo houdt u meer tijd over voor het runnen van uw zaak. Bovendien wordt uw personele organisatie een stuk flexibeler en krijgt u een beter inzicht in uw personeelskosten. U ontvangt periodiek één factuur van ons, waardoor ook uw financiële administratie een stuk overzichtelijker wordt.

De voordelen van payrolling op een rij:

  • Beperking van risico´s;
  • Administratieve lasten verlicht;
  • Kostenbesparing;
  • Gemak;
  • Verhoging van flexibiliteit;
  • Grip op uw kosten.