“Wij werken nu ongeveer 8 jaar naar volle tevredenheid samen met Staffable. Stabiele partij, goede afspraken en een prettig CMS voor onze medewerkers en ook zeker voor ons. Wij willen focussen op ons core product en dat is verse biologische friet. Voor alle overige zaken zoeken wij specialisten die excelleren in hun vakgebied. Heel prettig dat wij één contactpersoon hebben die zaken voor ons oppakt en ook oplost. Ik zou op dit moment niet weten welke payroll organisatie beter bij ons zou passen. Mij spreekt een „geen woorden maar daden” mentaliteit aan en dat ervaar ik bij Staffable. Kortom: ik ben een ambassadeur!”
N.TijthoffPomms’

“Sinds de opening van Pesca in 2016 werken wij samen met Staffable, een erg fijne en persoonlijke samenwerking waarbij Staffable ons perfect kan ontzorgen. De lijnen zijn kort, onze zaak is 7 dagen in de week open en ook buiten 9-5 uur kan ik iedereen bereiken. Staffable denkt met de ondernemers mee ipv de gebaande paden te bewandelen. Dat noem ik een partner. Een partner met een toekomstvisie en onze visie als bedrijf snapt: je mensen zijn je grootste asset van je bedrijf. Daarin moet je blijven investeren en daarom werken wij met Staffable!”

J. de JongPesca

TivoliVredenburg creëert een beleving waar iedere muziekliefhebber terecht kan voor zijn idool, muziek educatie, entertainment en uitgaan.Wij streven naar de perfect beleving voor onze gasten. Voor ons is daarbij zeer belangrijk dat het contact dat onze gasten met ons personeel hebben soepel en goed verloopt. Mise en Place is daarbij de juiste partner voor ons. Het goed getrainde personeel begrijpt hoe je gastvrij met ons publiek of onze bezoekers mensen moet omgaan en kan inspelen op de behoefte van de gasten. Daarnaast verzorgen zij de volledige administratie van het personeel. Dit scheelt ons veel tijd en die tijd kunnen wij steken in verder perfectioneren van ons product. Kortom een ideale partner voor TivoliVredenburg.

Sanne van ZijstTivoliVredenburg

”Je geeft behoorlijk wat werk uit handen dmv payroll. We hebben nooit anders gedaan en ik zou ook nooit anders willen. Als er problemen zijn met medewerkers hoef ik maar te bellen en wordt het opgelost. Staffable/Mise en Place is een groot bedrijf maar eigenlijk ook klein. De lijnen zijn heel kort. De mix met Mise en Place is ideaal.”

Sjoerd Bannier & Jan Joost de JongDe Gaper Eindhoven

“Je gaat een zaak beginnen en dan moet je over een aantal zaken nadenken, financiering en personeel onder andere. Bij het puntje personeel kwam Staffable om de hoek kijken. Staffable heeft mij in het begin heel goed geholpen bij het opstarten doormiddel van het geven van advies en het letten op de kleine zaken. Al ons personeel is in dienst van Staffable. Dat heeft bij ons veel zorgen uit handen genomen. Je hoeft je geen zorgen te maken als je personeel ziek is, geen verzekeringen af te sluiten voor je ambulanten. Dat zorgt ervoor dat ik mij kan focussen op mijn corebusiness namelijk, het bourgondisch laten genieten van mijn gasten in de bistro”

Bram HoornBistro InPetto

“Een hele goede partner in de zin dat wat zij doen, is het uit handen nemen van de zorgen omtrent administratie en het personeel. Onze zaak is sterk groeiende, wij hebben twee zaken met 100 tot 180 mensen. Daar ligt voor ons het wezenlijke verschil, wij kunnen nu aanwezig zijn op de vloer. Wij hebben jarenlang zelf de administratie gedaan en wij merkten dat het personeel en onze gasten onze volle aandacht verdiend. Onze zaak verdiend het om een eigenaar te hebben die hart en ziel in de zaak stopt. Wij zijn een seizoensbedrijf. Dat maakt het voor ons fijn werken met Staffable omdat wij flexibel kunnen omgaan met alle medewerkers in de zomer en daar weinig commitment naartoe hebben. Op deze manier kunnen wij onze zaak gezond houden.”

Michiel van de BergBries Noordwijk