Vacature: Junior Controller

Ideaal voor HBO’er met 2-3 jaar ervaring | Veel verantwoordelijkheid | Goede begeleiding | Salaris ca. €2.500-€3.000 | Standplaats Maastricht

Over Staffable Payroll

Staffable Payroll is opgericht in 2004. Met ruim 17 jaar ervaring is Staffable Payroll een echte specialist in payrolling in de hospitality branche. Wij nemen administratieve en juridische verantwoordelijkheden van werkgevers over. Vanuit ons kantoor in Maastricht wordt de organisatie bestuurd en ben je onderdeel van een jong en bruisend team.
De sfeer is dynamisch; hard werken maar ook veel plezier maken. Aandacht voor ieders “work-life balance”, professioneel, maar ook informeel en vriendschappelijk zijn de termen die de onderlinge samenwerking en sfeer typeren.

Staffable team

Wat ga je doen?

We zoeken een zelfstandig werkende junior controller voor de afdeling Finance & Control. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en vastleggen van de financiële administratie. Je bereidt de fiscale aangiftes voor en je zorgt voor heldere financiële analyses en rapportages. Vanzelfsprekend word je goed ingewerkt en staat er altijd iemand klaar om je te helpen. Het doel is dat je zelfstandig verantwoordelijk wordt voor de financiële administratie.

Wat breng je mee?

Een afgeronde opleiding in Bedrijfsadministratie, Finance & Control of soortgelijk is een vereiste, maar vooral je persoonlijkheid is doorslaggevend. We verwachten een pro-actieve houding. Buiten je directe verantwoordelijkheden meedenken wordt gewaardeerd. Ben je daarnaast ook een no-nonsense type, initiatiefrijk en heb je affiniteit met (het ontwikkelen van) geautomatiseerde processen, denk dan niet langer na en solliciteer!
In ons team is transparantie de norm. Fouten toegeven en ervan leren. We zoeken een collega die aantoonbare ervaring heeft met het optimaliseren van werkprocessen en het werken in een team. Het heeft de voorkeur dat je reeds enige ervaring hebt op een financiële administratie (2-3 jaar)..

Wat kun jij van ons verwachten?

Een uitdagende rol met een salaris tussen circa €2.500-€3.000 (bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van jouw ervaring. In beginsel is de rol voor 32 uur per week, maar de rol kan uitgroeien tot 40 uur per week. Er is voldoende ruimte om mee te denken en je eigen ideeën in te brengen. Je komt te werken in een dynamische, jonge organisatie. Ook is er een ruim aanbod van opleidingen en coaching om jouw competenties en kennis te vergroten en verdiepen. Naast hard werken en groeien met het bedrijf is er ook ruimte voor fun: samen wintersporten, vrijdagmiddag borrels, of de horecabeurs horen daar bij!

Hoe word jij onze nieuwe collega?

Stuur voor 15 september een CV naar estelle.houben@miseenplace.eu. Voor 22 september zullen wij reageren. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd voor een eerste en eventueel tweede gesprek. Bij gebleken geschiktheid en als we jou hebben kunnen enthousiasmeren volgt er daarna een aanbod. We starten met een arbeidsovereenkomst van 1 jaar. Wij gaan voor een lange termijn relaties. Bij goed functioneren word je contract omgezet in een vast dienstverband.
Wil je eerst meer informatie? Bel dan gerust met Estelle Houben op 06-18387617. Estelle is ook na kantooruren bereikbaar.

VRAGEN OVER DEZE VACATURE?

15 + 10 =

CONTACT

Staffable Payroll
Jeruzalemweg 2
6222 NG Maastricht
Telefoon: +31(0)43 205 1001
E-mail: support@staffable.com