Inschrijven nieuwe flex medewerker

Ons motto Simply putting Employees First is stevig verankerd in onze visie. Tevreden medewerkers zijn meer betrokken, productiever en verzuimen minder. Het creëren van tevreden en betrokken medewerkers begint al bij een goede werving en selectie, gestroomlijnd onboardingproces en het bieden van trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Inschrijven nieuwe flex medewerker

[wpforms id=”691″]

Leren via Wizzflix

Wizzflix is een gebruiksvriendelijk platform voor onboarding, e-learning, communicatie en engagement. De Wizzflix App is de persoonlijke e-buddy tijdens de loopbaan van een medewerker. Van preboarding tot exit. Hiermee maak je pas echt serieus werk van je employee journey en vergroot je het engagement en geluk van medewerkers.

Wizzflix stroomlijnt het onboardingproces en zorgt ervoor dat een nieuwe medewerker zich snel thuis voelt binnen je organisatie. Met de app communiceer je eenvoudig met individuele of een groep medewerkers en kun je hen bijvoorbeeld een complimentje geven. Leren doen medewerkers op hún manier, via trainingsvideo’s, challenges en een toffe game. Ook kunnen ze masterclasses volgen en verschillende certificaten behalen.

Wizzflix App