Roosteren en inklokken

Maakt u gebruik van onze payrollservices? Dan kunt u ook beschikken over een uniek gekoppeld rooster- en urenregistratiesysteem Staffweb. Het maken van werkroosters was nog nooit zo eenvoudig en de urenregistratie verloopt grotendeels geautomatiseerd.

Personeelsplanning

Met ons roosterprogramma Staffweb kunnen medewerkers hun beschikbaarheid online doorgeven. Zo ziet u razendsnel wie beschikbaar is en wordt het maken van de personeelsplanning doodeenvoudig. Uw medewerkers kunnen het rooster inzien op bijvoorbeeld hun smartphone. Omdat u een vast tarief per gewerkt uur betaalt, hebt u van tevoren een glashelder inzicht in uw personeelskosten en kunt u uw planning afstemmen op de voorziene omzet.

Urenregistratie

Wie heeft wanneer gewerkt en hoelang? Dankzij ons urenregistratiesysteem Inklokken.nl krijgt u in een oogwenk antwoord op die vraag en kunt u ook direct zien of de gewerkte uren overeenkomen met de geplande uren. Uw medewerkers klokken in en uit met een persoonlijke inlogcode, waardoor de gewerkte uren automatisch worden geregistreerd. U hoeft de uren alleen nog maar te controleren en aan ons door te geven.

Managementinformatie

Staffweb en Inklokken.nl verschaffen u waardevolle managementinformatie. Met één druk op de knop krijgt u een overzicht van gewerkte uren per kostenplaats, vestiging, medewerker of periode. Op basis van deze informatie kunt u (bij)sturen en uw personeel in de toekomst zo kostenefficiënt mogelijk inzetten.