Payrolling

PayrollingPayrolling is enorm populair. Niet vreemd, want werken met payroll biedt horecaondernemers als u alleen maar voordelen. Met Staffable Payroll gaat u als horeca ondernemer bovendien in zee met een payroller die uw branche door en door kent.

Wat is payrolling?

Als payrollaanbieder neemt Staffable Payroll uw personeel op papier in dienst. Daarmee worden we formeel werkgever en zijn ook alle bijbehorende risico’s voor onze rekening, zoals de werkgeversrisico’s rondom ziekte, arbeidsongeschiktheid en ontslag. Verder nemen wij u de complete personeelsadministratie uit handen. Wij verzorgen de contracten, loonbetaling, werkgeversafdrachten, werknemersverzekeringen enzovoorts.

De voordelen van payrolling

Met payrolling verlegt u niet alleen de arbeidsrechtelijke risico’s, maar ook de administratieve lasten. Zo houdt u meer tijd over voor het runnen van uw zaak. Bovendien wordt uw personele organisatie een stuk flexibeler en krijgt u een beter inzicht in uw personeelskosten. U ontvangt periodiek één factuur van ons, waardoor ook uw financiële administratie een stuk overzichtelijker wordt.

De voordelen van payrolling op een rij:

  • beperking risico’s
  • administratieve lastenverlichting
  • gemak
  • verhoogde flexibiliteit
  • grip op uw personele kosten
  • kostenbesparingen

Payrolling in de praktijk

Op de werkvloer verandert er voor u en voor uw medewerkers weinig. Doordat u bijna geen omkijken meer hebt naar uw personeelsadministratie, hebt u meer tijd voor uw medewerkers, die bovendien weten dat alles perfect voor hen is geregeld. Daardoor neemt hun betrokkenheid alleen maar toe. Payrolling biedt kortom wel de zekerheid van personeel, maar niet de zorgen!

Voor wie is payrolling interessant?

Payrolling is vanwege de diverse voordelen in principe interessant voor iedereen in de horeca die met personeel werkt of wil gaan werken. In het bijzonder voor ondernemers die weinig tot geen ervaring hebben met personeel, (meer) flexibel personeel willen gaan inzetten en graag beter inzicht in hun personeelskosten willen.