Payrolling

Payrolling is enorm populair. Niet vreemd, want werken met payroll biedt horeca ondernemers als u alleen maar voordelen. Met Staffable Payroll gaat u bovendien in zee met een payroller die uw branche door en door kent.

Detachering

Een payrollconstructie is vooral interessant voor medewerkers die op oproepbasis voor u werken. Hebt u andere urenafspraken gemaakt met een medewerker? Dan is detachering mogelijk aantrekkelijker.

HR-advies

Een doeltreffend HR-beleid levert een wezenlijke bijdrage aan het succes van uw bedrijf. Zeker in de hospitalitybranche. HR-advies maakt daarom standaard deel uit van onze dienstverlening.

Human talent

Staffable Payroll ondersteunt u bij het vinden van horecatalent en het vergroten van hun vakkennis. Door onze programma’s voor talentscouting en onze trainingen kan ieder talent in de dop ook daadwerkelijk ontbolsteren.

Roosteren en klokken

Maakt u gebruik van onze payrollservices? Dan kunt u ook beschikken over een uniek gekoppeld rooster- en urenregistratiesysteem. Het maken van werkroosters was nog nooit zo eenvoudig en de urenregistratie verloopt grotendeels geautomatiseerd.

Trainingen aan

Staffable verzorgt in samenwerking met de trainers van Q-staff sinds 2008 horeca trainingen gericht op gastvrijheid om de horeca beter te maken. U kunt hierbij denken aan groepstrainingen voor horecateams…