Mijn collega’s en ik zijn al 5 jaar zeer tevreden over Staffable Payroll. Onze contactpersoon staat altijd voor ons klaar, we worden altijd goed geholpen als we vragen hebben of als er dingen zijn waar we niet uitkomen. Ook denken ze altijd mee om ons bedrijf beter te maken. Zo heb ik een training gehad in leiderschap, waar ik tot nu toe heel erg veel van op heb gestoken, en er volgt er zelfs nog één! Al met al ben ik zeer te spreken over Staffable, een loyaal bedrijf wat altijd klaar staat voor anderen.

Toby BremmerMe Gusta Oosterhout

Al onze ambulante krachten werken via Staffable op basis van payroll of detachering. Voor ons is het belangrijk dat niet alleen de zorgen betreft administratie en personeel uit handen worden genomen door een payroll bedrijf. Maar dat er ook meegedacht wordt over het opleiden en ontwikkelen van onze mensen. Onze krachten werken veelal meerdere jaren bij het Proeflokaal, mede door samen met Staffable (gastvrijheids-) trainingen te organiseren, merken we dat het team steeds beter functioneert.
Daarbij willen wij zeker dat het payroll bedrijf er niet alleen is voor de opdrachtgever, maar ook voor de werknemers. In dit alles maakt Staffable zijn afspraken waar. Ze zijn altijd uitstekend te bereiken en komen ontzettend snel met een passend antwoord.

Niels ParidaansBedrijfsleider Bierbrouwerij De Koningshoeven

Ik ben nu iets langer dan een jaar in dienst bij Staffable onder detachering, daarvoor ook al enige tijd onder payroll verband. Mijn ervaringen met Staffable zijn positief, ze betalen op tijd en correct en de algemen voorwaarden zijn zoals je mag verwacten van een dergelijk bureau. Als medewerker gedetacheerd bij brasserie Mijn Streek; een van de meest populaire zaken in Heerlen ervaar ik het ook positief dat onze relatiemanager Max van Aldenhoven regelmatig brasserie Mijn Streek aandoet om een praatje te maken. Dit praatje zij het zakelijk of niet houdt wat mij betreft de afstand tussen gedetacheerde en detacheringsbureau kort. Fijn! Verder vind ik de automatisering in het kloksysteem goed werken; de daarop voortvloeiende makkelijk te overziene uren staten zijn zeer nuttig.  Al met al ben ik als gedetacheerde tevreden over Staffable en de manier waarop ze met mij als werknemer omgaan.

Jean-Paul MaraiteBrasserie Mijn Streek