Employees first

Ons motto Simply putting Employees First is stevig verankerd in onze visie. Tevreden medewerkers zijn meer betrokken, productiever en verzuimen minder. Het creëren van tevreden en betrokken medewerkers begint al bij een goede werving en selectie, gestroomlijnd onboardingproces en het bieden van trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Hulp bij de zoektocht naar de juiste medewerker

Er is krapte op de arbeidsmarkt. Verschillende sectoren hebben te maken met een flink personeelstekort. Mogelijk heb je hier als ondernemer zelf ook mee te maken. Wist je dat Staffable Payroll je ook kan ondersteunen in je gehele recruitmentproces?

Bij het traject van werving en selectie komt veel kijken. Van het opstellen, publiceren en promoten van de personeelsadvertentie tot het screenen van en sollicitatiegesprekken voeren met kandidaten. Wij kunnen je helpen in elke fase van je recruitmentproces.

Advies op maat

Wij zetten onze ruim 25 jaar aan recruitment kennis graag in om je te adviseren over je werving & selectie.

Opstellen vacatureteksten

Een op maat gemaakte vacaturetekst passend bij de opdracht en de job.
recruitment Staffable

Publiceren vacatures op jobboards

Waaronder Indeed, Jobbird en Nationale Vacaturebank.
Staffable recruitment

Social ads

Campagnes op social media met als doel leads te genereren.
Staffable training

Training en ontwikkeling

Simply putting Employees First. Voor ons is dat eigenlijk heel normaal. Dat doen we bijvoorbeeld door medewerkers veel mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling te bieden. Zo zorgen we niet alleen voor betere, maar ook voor gemotiveerde medewerkers.

Elk trainingstraject is maatwerk. Onze trainingspartner Q-staff denkt graag met je mee over een trainingstraject dat op de individuele medewerker is toegesneden en bestaat uit verschillende modules. Daarbij zetten we een slimme combinatie van online en offline leren in.

Leren via Wizzflix

Wizzflix is een gebruiksvriendelijk platform voor onboarding, e-learning, communicatie en engagement. De Wizzflix App is de persoonlijke e-buddy tijdens de loopbaan van een medewerker. Van preboarding tot exit. Hiermee maak je pas echt serieus werk van je employee journey en vergroot je het engagement en geluk van medewerkers.

Wizzflix stroomlijnt het onboardingproces en zorgt ervoor dat een nieuwe medewerker zich snel thuis voelt binnen je organisatie. Met de app communiceer je eenvoudig met individuele of een groep medewerkers en kun je hen bijvoorbeeld een complimentje geven. Leren doen medewerkers op hún manier, via trainingsvideo’s, challenges en een toffe game. Ook kunnen ze masterclasses volgen en verschillende certificaten behalen.

Wizzflix App

WTOL-academy

Staffable Payroll heeft een partnerschap afgesloten met WTOL-academy waarbij medewerkers toegang krijgen tot diverse (online) opleidingen.

WTOL-Academy is een SVH erkend opleider voor Wijn, Gastronomie en andere horeca-opleidingen.

Medewerkers van Staffable Payroll krijgen (tot) 15% korting op de opleidingen van WTOL-academy.