Onze nieuwe Staffable App

Om nog gemakkelijker toegang te krijgen tot je persoonlijke informatie kun je nu onze App downloaden op je smartphone!! Je kunt dan met een druk op de knop je loonstroken, voorschotten, nieuwtjes, meest gestelde vragen en andere persoonlijke informatie vinden. Om de app te installeren, zoek je in de “App store” of ”Google Play Store” op de zoekterm Compo My Work. Vervolgens is de app gratis te downloaden en installeren. Hieronder zie je het icoon van de app: Wat heb je nodig om in te loggen? Ten eerste moet je je inloggegevens van StaffWeb bij de hand hebben. De gebruikersnaam en het wachtwoord van StaffWeb zijn namelijk ook de inloggegevens voor de app. Daarnaast ontvang je de eerste keer dat je inlogt een sms om te verifiëren dat jij het bent. Het telefoonnummer dat in StaffWeb staat, wordt hier automatisch voor gebruikt. Is dit telefoonnummer niet meer correct? Neem dan voor het installeren van de app contact op met het kantoor van Staffable Payroll.
Staffable Iphone App Staffable App